| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

14.8.2024 16:23:07 qéčko

Re: Hruškojeřáb - tatarka - hruška Tatarova - tipy na zpracování

Kožuchy, nějaká zimní hruška, je to hodně starý strom, vůbec netuším odrůdu. Mají hrubou slupku a takovou zvláštní chuť, nevím jak to přesně popsat. Připadají mi na jazyku jakoby "drsný" ~5~ . Ale na ty křížaly jsou dobrý.
Jako fakt to není složitý, spíš zdlouhavý. Dyť píšu, maximálně jednou do roka ~y~ ~t~ .
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Hruška Tatarova - tipy na zpracování magrata1 12.8.2024 12:7
*Re: Hruškojeřáb - tatarka - hruška Tat... qéčko 12.8.2024 15:56
**Re: Hruškojeřáb - tatarka - hruška T... holkamodroočka 12.8.2024 20:58
***Re: Hruškojeřáb - tatarka - hruška... qéčko 12.8.2024 21:41
****Re: Hruškojeřáb - tatarka - hruš... neznámá 12.8.2024 21:52
****Re: Hruškojeřáb - tatarka - hruš... holkamodroočka 12.8.2024 22:20
****Re: Hruškojeřáb - tatarka - hruš... Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 13.8.2024 8:9
*****Re: Hruškojeřáb - tatarka - hr... qéčko 14.8.2024 16:23
******Re: Hruškojeřáb - tatarka - ... holkamodroočka 14.8.2024 16:56

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.