| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

14.10.2023 10:52:05 apo-lena

Re: Ploché fazolové lusky - recepty

Z lusků jde vařit taky, ale na lusky jsou i lepší odrůdy. Ty fazole jsou ovšem nejlepší (aspoň pro mně).
Lusky, které mají větší fazolky uvnitř, tak ty vyloupu a lusk vyhodím. Těm mladým ulomím špičku i konec a stáhnu i s vláknem. Používám jako zelené fazolky.
Polévka z lusků - brambory, cibule, mrkev, uzená kůže nebo uzené, voda, trochu povařit, přidat nakrájené (nalámané) lusky. Povařit a přidat kysanou smetanu rozmíchanou s trochou mouky. Povařit.
Když nechci dávat uzené, tak zeleninu vzorně orestuji, ale naši to nedělají a je to taky dobré.
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Ploché fazolové lusky - recepty Stáňa * 13.10.2023 21:55
*Re: Ploché fazolové lusky - recepty Jojona 14.10.2023 7:32
**Re: Ploché fazolové lusky - recepty apo-lena 14.10.2023 10:52
*Re: Ploché fazolové lusky - recepty Jerry G. 14.10.2023 10:57

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.