| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

4.4.2025 16:41:37 breburda71

Re: maso v remosce

Remosku používám hodně, hovězí teda skoro nedělám, ale dřív než v troubě to asi bude určitě...Pro jistotu bych ale maso po zatažení zakryla alobalem, to víko je celkem blízko, tak aby se nepřipalil vršek masa. na remosce nejde regulovat teplota, nevím, jak na jiných výrobcích..
Odpovědět

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky