| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

1.10.2025 9:09:38 Anadar

Re: Povidla

Kousky krájím poměrně malé-čtvrtky dělím ještě aspoň na tři díly.
Protože to peču pomalu,vršek se mi nepálí,ale trochu vysychá,ale to řeším občasným promícháním.
Ocet v tom cítit není,myslím,že se to používá na rozvolnění jablečné struktury(u švestek kvůli slupkám),proto by také jablka měla ležet v "láku" přes noc
Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
Povidla Anadar 27.9.2025 19:22
*Re: Povidla Senedra 27.9.2025 19:27
**Re: Povidla Anadar 1.10.2025 9:9

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.