| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 86290  [Dalších 86270 >>]
Federika 14090
26.3.2025 18:14:48
Hmm, to bych se nedočkala. Pro něj jsou tohle naprosto nepodstatný věci v životě.
Zrovna teď mi volal, že život na koleji je krásnej:-), protože má konečně na ledničku (má novou kolej, se spolubydlícím, se kterým chtěl být od začátku, ten studuje jinou školu) a ten jeho spolubydlící ji pravidelně každý den naplňuje:-)
Beat 107867
26.3.2025 18:10:26
Fed ~t~syn své matky ~:-D

Líbí se mi to, jen já , jako matka, bych přece jen čekala alespoň sms ohledně těch plastu a papírů~:-D
Federika 14090
26.3.2025 17:34:26
No on už je teď mezi svýma.Všichni jsou tam divní:-)
Jsem zvědavá, co z něj jedn
Ale domů už jen přijede během jednoho dne udělá neuvěřitelnej bordel, všechno vyž...a zas jede:-)ou vyleze:-) Hlavně všude máme jeho papíry a knížky, po bedýnkách.Nesnáší, když to uklidím do knihovny, má to prej tématicky.Už aby si to někam odtáhl.
kysnutá knedla 99495
26.3.2025 17:30:40
Fed, ten je teda číslo! ~t~~R^
Tak to je náš študent slabý odvar - i keď - v porovnaní s rovesníkmi - tiež dosť expert ~:(
Federika 14090
26.3.2025 17:11:14
Mě tím teda mladší syn občas vytáčí:-) Ale přeju mu to.
Loni maturoval a když měl svaťák, koupil jsem mu jídlo a chtěla jsem po něm, aby vyvezl pasty a papíry. Volala jsem ho a on nikde.
Manžel seděl nezúčastněně za stolem a když už ho moje volání otravovalo, zvedl telefon a zavolal. mu.
Pak telefon položil a jen konstatoval, věnujíc se opět jeho čtivu:" D...ist im Lapland!!"
Já si to šla vygooglit, protože jsem nechápala.
A fakt byl v Laponsku. Jen tak, sebral se jen s batůžkem bez příprav, odjel do Laponska.
Vrátil se večer před ústní maturitou.
Přiznám se, že kdyby se mě předem ptal, pokoušela bych se mu to rozmluvit-jako že maturita a tak...
Evelyn1968,2děti 6269
26.3.2025 17:06:47
"Vůbec nevím, jaky by to bylo být déle doma, kdyby to tam fajn, nebo alespon normální. Neumím to posoudit.."

Beat, tak to můžu podepsat, neumím to posoudit.
Ropucha + 2 120300
26.3.2025 16:51:31
Já to měla podobně jako Federika.
A nečekala jsem s tím na plnoletost, snažili jsme se užívat života už jako středoškoláci.
Ale přece jen s bydlením u rodičů to obnášelo ohled na ně a různé kompromisy, i když rodiče byli tolerantní.
Na VŠ bez rodičů to bylo lepší.
A moc fandím i svým dětem, když vidím, že žijí na plno.
Když ráno najdu v telefonu pozdrav z nečekané cizí země, protože potomek studující v jiné cizí zemi náhodně někoho někde potkal a spontánně se sebrali a udělali si
výlet, vrním blažeností. Takhle si mládí představuji.
TaJ 81121
26.3.2025 15:25:38
Inko, jo, měla jsem to stejně a i moje kamarádky...bydlely jsme sice doma, ale jinak jsme si dělaly co jsme chtěly. Nevím, jestli bych něco dělala jinak, kdybych měla svoje bydlení...myslím, že ne, čas bych trávila stejně.
Stará husa 154854
26.3.2025 15:24:06
Já jsem neměla žádné povinnosti, je školu. Byla jsem jedináček, vymodlene dítě, maminka mě měla až v 36 letech. Maminka kolem mě skákala, měla jsem se doma moc dobře.
TaJ 81121
26.3.2025 15:21:59
Ropucho, vím , jak to myslíš, ale tabulku čokolády k obědu a půlnoční procházku jsem klidně mohla podniknout i když jsem bydlela doma🙂. Byla jsem už dospělá, od 16 jsem už i regulérně pracovala a naši nám do ničeho nemluvili. Jediné, co chtěli bylo, abychom jim řekli, pokud bychom neplánovali přijít v noci domů, aby se nemuseli bát, telefon jsme neměli. Jinak jsme si dělali a jedli co jsme chtěli. Neměla jsem asi touhu nějak rebelovat, nebo si mermomocí dělat něco jinak. Neměla jsem žádný pocit omezení.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 86290  [Dalších 86270 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky