Federika | 14090 |
![]() |
26.3.2025 18:14:48
Hmm, to bych se nedočkala. Pro něj jsou tohle naprosto nepodstatný věci v životě.
Zrovna teď mi volal, že život na koleji je krásnej ![]() ![]() |
Beat | 107867 |
![]() |
26.3.2025 18:10:26
Fed
![]() ![]() Líbí se mi to, jen já , jako matka, bych přece jen čekala alespoň sms ohledně těch plastu a papírů ![]() |
Federika | 14090 |
![]() |
26.3.2025 17:34:26
No on už je teď mezi svýma.Všichni jsou tam divní
![]() Jsem zvědavá, co z něj jedn Ale domů už jen přijede během jednoho dne udělá neuvěřitelnej bordel, všechno vyž...a zas jede ![]() ![]() |
kysnutá knedla | 99495 |
26.3.2025 17:30:40
Fed, ten je teda číslo!
![]() ![]() Tak to je náš študent slabý odvar - i keď - v porovnaní s rovesníkmi - tiež dosť expert ![]() |
Federika | 14090 |
![]() |
26.3.2025 17:11:14
Mě tím teda mladší syn občas vytáčí
![]() Loni maturoval a když měl svaťák, koupil jsem mu jídlo a chtěla jsem po něm, aby vyvezl pasty a papíry. Volala jsem ho a on nikde. Manžel seděl nezúčastněně za stolem a když už ho moje volání otravovalo, zvedl telefon a zavolal. mu. Pak telefon položil a jen konstatoval, věnujíc se opět jeho čtivu:" D...ist im Lapland!!" Já si to šla vygooglit, protože jsem nechápala. A fakt byl v Laponsku. Jen tak, sebral se jen s batůžkem bez příprav, odjel do Laponska. Vrátil se večer před ústní maturitou. Přiznám se, že kdyby se mě předem ptal, pokoušela bych se mu to rozmluvit-jako že maturita a tak... |
Evelyn1968,2děti | 6269 |
![]() |
26.3.2025 17:06:47
"Vůbec nevím, jaky by to bylo být déle doma, kdyby to tam fajn, nebo alespon normální. Neumím to posoudit.."
Beat, tak to můžu podepsat, neumím to posoudit. |
Ropucha + 2 | 120300 |
![]() |
26.3.2025 16:51:31
Já to měla podobně jako Federika.
A nečekala jsem s tím na plnoletost, snažili jsme se užívat života už jako středoškoláci. Ale přece jen s bydlením u rodičů to obnášelo ohled na ně a různé kompromisy, i když rodiče byli tolerantní. Na VŠ bez rodičů to bylo lepší. A moc fandím i svým dětem, když vidím, že žijí na plno. Když ráno najdu v telefonu pozdrav z nečekané cizí země, protože potomek studující v jiné cizí zemi náhodně někoho někde potkal a spontánně se sebrali a udělali si výlet, vrním blažeností. Takhle si mládí představuji. |
TaJ | 81121 |
![]() |
26.3.2025 15:25:38
Inko, jo, měla jsem to stejně a i moje kamarádky...bydlely jsme sice doma, ale jinak jsme si dělaly co jsme chtěly. Nevím, jestli bych něco dělala jinak, kdybych měla svoje bydlení...myslím, že ne, čas bych trávila stejně.
|
Stará husa | 154854 |
26.3.2025 15:24:06
Já jsem neměla žádné povinnosti, je školu. Byla jsem jedináček, vymodlene dítě, maminka mě měla až v 36 letech. Maminka kolem mě skákala, měla jsem se doma moc dobře.
|
TaJ | 81121 |
![]() |
26.3.2025 15:21:59
Ropucho, vím , jak to myslíš, ale tabulku čokolády k obědu a půlnoční procházku jsem klidně mohla podniknout i když jsem bydlela doma🙂. Byla jsem už dospělá, od 16 jsem už i regulérně pracovala a naši nám do ničeho nemluvili. Jediné, co chtěli bylo, abychom jim řekli, pokud bychom neplánovali přijít v noci domů, aby se nemuseli bát, telefon jsme neměli. Jinak jsme si dělali a jedli co jsme chtěli. Neměla jsem asi touhu nějak rebelovat, nebo si mermomocí dělat něco jinak. Neměla jsem žádný pocit omezení.
|
Jak na úspory v rodinném rozpočtu: Pomůže vám cashback od PlnáPeněženka.cz
Bosá chůze pro děti: Zdravý vývoj nožiček díky barefoot obuvi
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.